testpersonen gezocht: hoe ervaar je nieuwsconsumptie op tablets – tegen vergoeding

In het kader van ons e-reading project organiseren we de volgende weken usabilitytests. De bedoeling hiervan is na te gaan hoe de doorsnee nieuwsconsument een tablet gebruikt om nieuws en informatie te consumeren: magazines en kranten, maar even goed video en Tweede Scherm toepassingen.

 

We zoeken testgebruikers die mee willen doen aan een usabilitytest. Deze duurt ongeveer anderhalf uur en vindt plaats in Mechelen. We betalen de verplaatsingsonkosten terug en je krijgt een Fnac-bon van 50 euro.

 

Testgebruikers zijn liefst doorsnee nieuwsconsumenten die geregeld nieuws consumeren via kranten, websites, radio, TV, maar ook via een tablet. Je hoeft geen supergespecialiseerde gebruiker te zijn, maar liefst ook geen absolute beginner. Je ben bij voorkeur ook niet betrokken bij het ontwikkelen van apps of websites.

 

De tests vinden plaats in Mechelen tussen 10 en 18 u op 3, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 13, 14 september. Wil je wel meedoen, maar kan je pas ‘s avonds, laat het dan ook weten.

 

Wil je meedoen aan deze gebruikerstest, stuur dan een mailtje met de dagen en uren waarop je kan, en je leeftijd, naar Robby.vanelderen@lessius.eu

 

 

Omdat we een evenwichtige spreiding nastreven tussen mannen en vrouwen en wat leeftijd betreft, kan het zijn dat we nog een selectie maken tussen de kandidaten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: